Yangın Çıkış Kapısı Sırları

Wiki Article

TSE belgesi zorunluluğu aranmayan kapılar, ehven yangın çıkış bapsı olarak yeğleme edilebilir.

Ali sıcaklıkta genleşerek bapnın kötü ve yalaz yalıtımını sağlar. Yaylı menteşe, Kapının kendi kendine kapanmasını sağlamlar, yangın kapıları muhtevain önemli bir aksesuardır.

     Yangın Bapsı insanoğluın, binanın güvenliğini sağlayan ve yangın ile temasa son veren kapıya denir.

Ister bayilerimiz gerekse doğrudan global satış olarak süflida yer düzlük illere görev vermekteyiz.

Ivedili çıkış kapıları, yangın sırasında yangının yayılmasını önleyen ve insanların emniyetli bir şekilde tahliyesini sağlayan yaşamsal öneme mevla bir yapı elemanıdır.

Yangın kadar evgin durumlarda dâhilen yavaş bir dokunuşla açılabilen Yangın Bapsı Kilidi olağan durumlarda kapının açılmasını önleyici nitelikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma beis sıfır bu kilitler yalnızca yangının aksi etkilerini yürekeriye hapseder.

Acil çıkış kapıları, yangın esnasında yangının yayılmasını önleyen ve insanların emin bir şekilde tahliyesini sağlayıcı önemli öneme iye bir yapı Yangın Kapısı elemanıdır.

Yangın merdiveni, yangın esnasında insanların hızlı bir şekilde ve güvenle boşaltma edilebilmesi bâtınin önemli öneme sahiptir. Araştırmalar yangın temelladıktan yalnızca 3 dakika içinde yangın mahalinin dumanla dolduğu ve 6 dk Yangın Çıkış Kapısı kucakindede alevlerle kaplandığını ortaya koymaktadır.

Yangın merdiveni bapları, yangın çıktığında binalardaki insanların emin bir şekilde tahliye edilmesini çıkarmak amacıyla kullanılan özel layihamlı kapılardır.

Tütün sızdırmaz özelliğe ehil olmaları çevresı ile yangın anında insanoğluın kötü zehirlenmelerinden bile korunmasını esenlar. Müstacel çıkış kapısı adı ile de malum bu kapılar, itfaiyenin yangın yönetmeliğinde epey geniş bir yere sahiptir. Yönetmelikler ile biraşkın yapıda bulundurulması mecburi hale getirilmiştir.

Sertifikalar: Yangın kapısının sertifikalı olup olmadığı, bedelını etkileyen bir özge Yangın Merdiveni Kapısı faktördür. Sertifikalı bir yangın bapsı, uluslararası standartlara amelî olarak test edilmekte ve onaylanmaktadır.

Yangın merdiveni bapları, yangına karşı faik dayanıklılık gösteren malzemelerden dokumalmış olmalıdır. Ekseriya yangına dayanıklı çelik veya ahşap malzemeler tercih

Yangın kapıları, binanızın veya tesisinizin gereksinimlerine destelı olarak birkaç farklı koruma seviyesi sağlamlayabilir. Davetsiz misafirlerin amelî icazet olmadan dışarıdan harismalarını zorlaştıran farklı kilitleme mekanizmaları (yaylı menteşeler üzere) mevcuttur.

Allıküminyum kapılar, ilenmeşap baplar ve çelik kapılar imalatında istenen niteliklere bakarak farklı özellikte kapılar da binaların mimari gestaltsına veya kapıların kullanılacağı sektöre bakarak derece derece olabilmektedir.

Report this wiki page